Sälj din bil till oss online, snabbt enkelt och säkert

Fordonstruppen samarbetar med flera bilhandlare. Hos oss går det snabbt. Du säljer bilen till oss så hämtar en av våra samarbetspartners bilen från er redan *imorgon (*förutsätter att parter är överens, ibland tar det några dagar)

Våra tjänster 〉 Sälj fordon

Varför ska man sälja sin bil eller sitt fordon till Fordonstruppen?

Hos oss på Fordonstruppen går det snabbt. Vi köper själva fordon samt så samarbetar vi med många bilhandlare. På så sätt utökar vi dina chanserna att någon ska köpa din bil snabbt. Att sälja sin bil till oss är mycket simpelt: Du behöver bara fylla i formuläret så får både vi och våra samarbetspartners information om ditt fordon som du vill sälja.

När intresse finns för ditt fordon hos Fordonstruppen eller våra samarbetspartners så kommer vi att ta kontakt med dig för att köpa ditt fordon. Hos oss är det mycket enkelt att sälja sitt fordon.

Hur betalar ni ut pengar till mig för bilen jag säljer?

När affären är klar och du valt att sälja ditt fordon till oss så är det givetvis dags att få betalt. Vi kommer då att utbetala pengarna till dig på det sätt som erbjuds. Det kan vara med swish. banköverföring samt annan betalningslösning. Vi meddelar dig vilket betalningsalternativ som gäller. Vanligtvis köper vi eller våra samarbetspartners ditt fordon genom en vanlig banköverföring.

Sälja bilen privat och snabbt

Vi köper alla typer av bilar. Allt du behöver göra som privatperson för att snabbt sälja din bil är att fylla i vårt formulär för att på så sätt ge oss så mycket information som möjligt om bilen du vill sälja. Vi tar sedan en snabb kontakt med dig och gör upp om hur vi på snabbast sätt ska köpa ert fordon.

Sälja begagnad bil

Fordonstruppen köper begagnade bilar. Snabbt enkelt och pengar på konto.

Sälja bilen online

Fordonstruppen.se är en online tjänst där du har möjlighet att sälja ditt fordon. Online fyller du i samtliga efterfrågade uppgifter för att vi sedan online ska kunna gå igenom din bil för att ge dig ett prisförslag som alla parter är nöjda med. Slipp krångliga köpare. Fordonstruppen.se gör det enkelare att sälja sin bil online.

Sälja bilen på nätet

Sälj din bil på nätet. Vi finns på nätet och köper din bil. Att sälja sin bil på nätet är enklare än förr. Allt som krävs är att du ska svara på en del frågor sedan köper vi din på. Kontakt och försäljning sker mestadels på nätet fram tills att vi hämtar vilen från dig.

Sälj bilen hemifrån och få betalt

Sitt hemma och sälj din bil. Du behöver inte längre träffa massa potentiella köpare för att sälja din bil som kanske vill köpa din bil. Hemifrån tar du kontakt med oss online, fyller i nödvändiga uppgifter om din bil och därefter får du betalt om vi är överens.