Fordonstruppen

Sälj bilen online. Ny aktör.

Sälj bilen till en ny aktör

Sälj bilen till oss på Fordonstruppen. Vi är en ny aktör som snabbt och enkelt köper din bil. Fyll i vårt formulär för att vi snabbt och enkelt ska kunna värdera erat fordon och därefter kunna ge dig ett prisförslag. Inget är bindande. Du väljer givetvis själv om du vill sälja ditt fordon till oss.

Fordonstruppen samarbetar med flera bilhandlare. Dessa köper bl.a din bil

Fordonstruppen köper bilar själva men vi samarbetar också med bilhandlare som tar del av vårat system för att se vilka bilar som för tillfället går att köpa av exempelvis dig. Detta ökar dina chanser att snabbare få din bil såld. Genom vårt system har vi byggt upp en tjänst som snabbar på alla processer i försäljningsdelen. Du slipper själv kontakta bilhandlare eller lägga upp en annons för att få bilen såld. Här fyller du endast i ett formulär och väntar på att vi kontaktar dig för att köpa din bil. Sälj din bil till oss här.

Bra priser vid försäljning av din bil och snabba affärer

Ingen orkar vänta månader på att få sin bil såld. Vill man sälja bilen så vill man oftast att det ska gå fort och det gör det med Fordonstruppen. Fordonstruppen är snabbar, vi är snabba, våra samarbetspartners är snabba och våra anslutna bilhandlare är snabba. Vi vill att det går fort när du ska sälja din bil. Det finns ingen anledning att dra ut på tiden. Vi erbjuder dig en summa; du tackar ja eller nej. Tackar du ja så kör vi igång med köpet av din bil. Påbörja försäljningen av din bil här.

Fordonstruppen drivs av personer med stort intresse för att typer av fordon. Vi på Fordonstruppen köper inte bara bilar. Vi hjälper fordonsägare på många andra sätt. Vi ger tips och råd om vart det finns exempelvis bra tjänster för bilar, billån, besiktning och massa massa annat.

Klicka dig vidare här för att sälja bilen till oss.

Välkommen till Fordonstruppen